Trei persoane au fost rănite într-un accident provocat de un șofer beat

 -  -  1026

Aseară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe DN 17. Traficul a fost blocat aproximativ 30 de minute, iar încă 30 de minute a fost dirijat alternativ, pe o bandă, de către polițiști.

La fața locului, s-a constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, din Lunca Ilvei, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, între localitățile Beclean și Șintereag, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de o tânără de 18 ani, din  Nimigea”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Din accident a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani. Una dintre victime a rămas încarcerată.

”Victima rămasă încarcerată a fost extrasă de pompierii militari și predată echipajelor medicale. Toate cele trei persoane rănite în urna accidentului au fost transportate la CPU Beclean (conștiente, cooperante)”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tinerei și de 0,61 mg/l în cazul bărbatului din Lunca Ilvei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, conducere cu alcoolemie și fără permis.

FOTO: Știri din Beclean

0 notes
151 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *