Trei persoane, la spital după un accident produs pe DN 17, la Coldău

 -  -  1115


Patru persoane au fost implicate, sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 17. Trei dintre acestea au fost rănite și transportate la Spitalul Orășenesc Beclean. UPDATE: Polițiștii au anunțat că accidentul s-a produs la Coldău.

La fața locului au intervenit trei echipaje medicale – două din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și unul SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit managerului SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, echipajele de interventie au asistat din punct de vedere medical patru persoane.

Astfel, un tânăr de 21 de ani a suferit un traumatism cranian și comoție cerebrală, în vreme ce un copil de 10 ani a suferit un traumatism cranio-facial și o fractură de membru inferior stâng. De asemenea, a mai fost rănită și o femeie de 55 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial și multiple fracturi de membre.

În accident a mai fost implicată o femeie de 37 de ani, mama copilului rănit, dar aceasta nu a suferit leziuni.

Dupa acordarea primului ajutor si asistentei medicale de urgență, victimele au fost transportate la spital, în vederea investigațiilor și tratamentului de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Potrivit polițiștilor din Beclean, accidentul rutier s-a produs pe DN 17, în localitatea Coldău, în accident fiind implicat un singur autoturism.

”A fost implicat un autoturism care era condus de un tânăr de 21 de ani, din Rebrișoara, pe direcția Beclean-Dej și care a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a declarat Crina Sîrb, purtărorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.

0 notes
240 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *