Eveniment

Trei persoane, printre care și un bebeluș, au ajuns la spital în urma unui incendiu care le-a cuprins casa, la Coldău

 -  - 


Un incendiu a izbucnit duminică seara la o gospodărie din localitatea Coldău, în urma acestuia trei persoane, printre care și un bebeluș, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau violent la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, respectiv într-un hol și în încăperea de unde a izbucnit. Pompierii au reușit să lichideze focul după mai bine de două ore de luptă cu flăcările.

Trei persoane, între care un bebeluș, au fost transportate la spital.

”Echipajul de paramedici a preluat succesiv o femeie în vârstă de 32 de ani, care prezenta intoxicație cu fum la nivelul cailor respiratorii superioare, stabilă și conștientă, și a evacuat-o spre CPU Beclean. Mai departe, aceasta a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Tot la UPU SMURD Bistrița a fost evacuat bebelușul femeii (aproximativ 9 luni) pentru investigații medicale amănunțite, nu prezenta leziuni sau traumatisme vizibile. Tatăl copilului a ajuns la UPU SMURD Bistrița cu o plagă la nivelul membrului superior stâng”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor preliminare efectuate la fața locului după finalizarea intervenției, pompierii au stabilit faptul ca incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic (TV).

31 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.