Trei polițiști și un jandarm, printre persoanele confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

 -  -  1209

În ultimele 24 de ore, un număr de 17 noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate în județul Bistrița-Năsăud. Patru dintre acestea provin din rândul forțelor de ordine.

Potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, trei noi cazuri au fost confirmate la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. De la debutul pandemiei și până acum, în cadrul acestei instituții au fost înregistrate opt cazuri de îmbolnăvire. Dintre acestea, patru au fost declarate vindecate.

Totodată, în ultimele 24 de ore și un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud a fost confirmat cu COVID-19, fiind al doilea jandarm bistrițean diagnosticat cu această boală. Primul jandarm infectat cu noul coronavirus – Octavian Câmpan – a fost declarat vindecat și chiar a donat plasmă pentru a ajuta la salvarea altor pacienți aflați în stare critică, așa cum Ziar de Bistrița a relatat AICI.

În Bistrița-Năsăud, de la debutul pandemiei și până acum, au fost înregistrate 728 de cazuri de COVID-19. 534 de persoane au fost declarate vindecate, în vreme ce 64 au decedat. 130 de cazuri sunt active în acest moment în Bistrița-Năsăud.

0 notes
334 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *