Trei tineri din Viile Tecii au fost reținuți de polițiști. Sunt bănuiți de furturi din case de vacanță

 -  -  17782 

Trei tineri bănuiți de comiterea unor furturi din case de vacanțe au fost reținuți de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate și restituite păgubiților.

Astfel, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în urma unor acțiuni desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în colaborare cu cei de investigații criminale, criminaliști și de la Postul de Poliție Teaca, au fost identificați 3 tineri din Viile Tecii, bănuiți de comiterea unor furturi.

”Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că la data de 23 mai, cei trei tineri, de 16, 25, respectiv 29 de ani, ar fi sustras boxe și două televizoare dintr-o casă de vacanță situată în Colibița. De asemenea, la data de 26 mai a.c., aceștia ar fi pătruns într-o altă casă de vacanță din localitatea Colibița, de unde ar mai fi sustras un DVD player și un televizor”, arată IPJ B-N.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 4000 de lei, au fost recuperate în totalitate și restituite păgubiților.

Față de cei trei s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați magistraților în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat și complicitate la săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

17 bookmark
0 notes
507 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.