Trei tone de deșeuri, strânse de pe malurile râului Bistrița

 -  - 


Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au desfășurat o acțiune de igienizare pe malurile râului Bistrița, în zona orașului. În total, într-o singură zi, au reușit să adune trei tone de deșeuri.

Reprezentanții SGA Bistrița-Năsăud au adunat o cantitate semnificativă de deșeuri de pe ambele maluri ale râului Bistrița, fiind vorba despre 1.800 kilograme deșeuri vegetale, 700 kilograme deșeuri menajere și 500 kilograme PET-uri.

Prin fiecare acțiune de igienizare pe care o facem, ne dorim să oferim un model de bună practică și să-i familiarizăm pe cetățeni cu modalitățile de valorificare a deșeurilor și cu posibilitățile de colectare existente la nivel local. De asemenea, vrem să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din comunități. Fiecare dintre noi poate contribui pentru un mediu mai curat! Vă invităm alături de noi la acțiunile pe care le desfășurăm în cadrul campaniei Curățăm România! Să păstrăm apele curate”, a transmis Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.