Trei zile de poveste la ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”, între 20 – 22 decembrie

 -  -  2341


Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Complexul Muzeal Județean și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud organizează de joi, 20 decembrie, până sâmbătă, 22 decembrie, o nouă ediție a evenimentului ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”.

Ne așteaptă 3 zile de poveste, 3 zile în care retrăim magia Crăciunul de altădată. Cu de toate de la Produs în Bistrița-Năsăud, de pus pe masă, de “gătat” casa și înfrumusețat gazda! Cu cina porcului, pregătită de invitați surpriză sub atenta îndrumare a unor maeștri ai bucătăriei, cu ateliere de creație și de gătit cornulețe cu silvoiță, cu Parada Brăduților pentru Vise Împlinite 2018, prin grija partenerului Prompt Communication. Cu expoziții foto inedite, cu concursuri și multe alte surprize. Ajunge și Moș Craciun, iar colindul străbun răsună! Crăciun ca în Bistrița-Năsăud într-un decor de feerie” anunță reprezentanții Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Din 2013, în fiecare an, în preajma Naşterii Domnului, Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud aduce în mijlocul bistrițenilor atmosfera de sărbătoare a Crăciunului tradiţional prin evenimentul ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”, care promovează tradițiile artistice și culinare specifice județului nostru.

2 bookmark
0 notes
66 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.