Trupele de ordine s-au băgat pe sate! Jandarmii și polițaii au aplicat amenzi de 18.000 de lei, la Dumitrița!

 -  -  5908


La data de 6 aprilie a.c., în intervalul 13.00-16.00, polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Bistrița, serviciilor de Investigare a Criminalității Economice și de Investigații Criminale, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud au organizat și desfășurat o acțiune pe raza comunei Dumitrița.

Cu această ocazie, au fost efectuate controale și verificări pe raza localităților Ragla,Dumitrița, Budacu de Sus și Petriș, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei.

Acțiunile forțelor de ordine au urmărit respectarea interdicțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare și respectarea obligațiilor de izolare a persoanelor față de cares-a dispus această măsură, în scopul prevenirii răspândirii COVID 19.

ijj bistrita

Totodată, pe parcursul desfășurării activităților, au fost transmise mesaje și recomandăripreventive și prin difuzarea unor mesaje audio cu principalele măsuri pentru protejarea populației.

0 notes
5033 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *