Ultimele noutati

A re-evaluat declarația de-acum 2 săptămâni când a spus că sub nicio formă NU candidează la județ! Turc se bagă în alegeri pentru șefia MARE la PNL. Și-a depus candidatura de președinte!

Ioan Turc intră într-o nouă bătălie politică și vrea să devină președinte PNL la județ. Ioan Turc (47 de ani) este director al Oficiului Registrului Comerţului și s-a reactivat în politică în 2016, după o lungă pauză. Reamintim că în anul 2009 a fost îndepărtat de la șefia Organizației Județene PNL de Ioan Țintean.

Anunțul a fost făcut pe facebook, după ce acum 2 săptămâni Turc declara că sub nicio formă NU va candida la județ.

“Astăzi mi-am depus candidatura pentru calitatea de președinte al PNL, filiala Bistrița-Năsăud. Perioada de interimat încetează și, o dată cu ea, trebuie să dispară și cauzele care au slăbit PNL.

Reconstrucția partidului nu mai poate fi amânată. Societatea românească are nevoie de o forța politică puternică, de dreapta, capabilă să propună și să gestioneze proiecte de anvergură. PNL trebuie să devină partidul oamenilor cinstiți, muncitori, care țin această țară pe linia de plutire. E un deziderat pe care eu și colegii mei liberali din Bistrița-Năsăud îl înțelegem și pentru care suntem hotărâți să luptăm.

Partidul Național Liberal poate să devină principala forță politică a județului prin votul deschis al oamenilor săi, fără artificii tehnice, fără jocuri subterane, fără înțelegeri politice ascunse!
Sărbători fericite tuturor!”

Pentru șefia PNL mai candidează Vasile Silași (favoritul lui Ioan Oltean), consilierul județean Ovidiu Florean și Robert Sighiartău.
Perioada de depunere a candidaturilor este 1 -17 aprilie, iar alegerile vor avea loc în 22 aprilie, la Casa de Cultură din Bistrița.

Citiți și:
turc0-CopyCe zice Ioan Turc imediat după alegerile interne din PNL și cum răspunde la întrebarea : ” Au fost jocuri de culise?”
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    MULT SUCCES D-le IOAN TURC ! Astept un PNL puternic. Este absolut obligatoriu pentru functionarea DEMOCRATIEI. BAFTA !!!

  • Interesanta lupta. Oricare din ei va fi presedinte e clar ca se intra intr-o noua era

Caricatură

Ziar de Bistrita