Sorin Hangan despre eșecul de la Șieu: în mod normal, “președintele ar trebui să-și asume scorul!” Ce reacție are Turc: ” atâta timp cât eu sunt președinte …”

“Partidul Național Liberal, atâta timp cât eu sunt președinte la nivelul filialei, niciodată NU va susține candidați independenți. Ori, doamna Roxana Pasc a dorit să fie candidat independent. Dacă doamna Roxana Pasc ar fi acceptat să intre în PNL, ar fi avut toată susținerea noastră!” – a declarat Turc, în replică la atacurile lui Sorin Hangan care i-a cerut președintelui să-și asume înfrângerea.

Referitor la luptele interne și la comuniunea dintre Organizația Municipală și Organizația Județeană:

“Noi NU am fost în război, am fost într-o competiție fair-play. PNL este cel mai deocratic partid din România. În PNL, ideile nu numai că sunt așteptate, sunt și încurajate mult- potențate. Diferențele de opinie în PNL sunt la ele acasă, dar aceste diferențe de opinii trebuie să fie exprimate într-un cadru statutar, iar când PNL iese spre opinia publică trebuie să iasă cu opinia majorității!” a declarat Ioan Turc.

“Nu am învățat nimic!” Sorin Hangan despre eșecul de la Șieu: “în mod normal, președintele ar trebui să-și asume scorul!”

 

Hangan, ironic: “Suntem pe podium, am luat locul 3! Spun eu că am fi avut o șansă mare de 51% să câștigăm, dacă mergeam toți ce de dreapta cu un singur candidat. Așa… noi nu am învățat nimic! Ca și la Bistrița: Crețu singur și încă 9. Eu aș fi mers pe dreapta aș fi făcut orice e posibil dacă ar fi ținut de mine să NU mergem cu 2 candidați. Dacă era cazul, să susținem un independent. Asta era ideea: să câștige PSD-ul sau să câștigăm noi, cei care vedem un pic lucrurile dintr-o altă perspectivă? De strategie s-a ocupat domnul președinte (Ioan Turc) și domnul vicepreședinte politic! (Samuel Coman). În mod normal ar trebui să-și asume scorul: președintele, Biroul, dacă Biroul a fost de acord cu strategia. De-asta am spus că îmi doresc ca Organizația Municiaplă împreună cu colegii mei, să abordăm un alt stil de lucru, nu așa pompieristic pentru că NU am învățat nimic de anul trecut!

Sorin Hangan susține că el, personal, s-a opus deciziei Biroului Politic Județean și consideră că cei doi Ioan Turc și Samuel Coman sunt direct-responsabili de campanie și implicit de scorul obținut de PNL pe Șieu!” a declarat Sorin Hangan în cadrul unei conferințe de presă a Organizației Municipale.

 

sorin hangan bistrita

ioan turc bistrita

 

 

 

 

 

 

Luptele declarative și contradictorii dintre Biroul Politic Municipal și Biroul Politic Județean arată că deocamdată NU există un singur LIDER la nivelul întregului partid, ci grupuri care se atacă reciproc, cu fiecare ocazie. La nivelul imaginii, PNL-ul pierde prin astfel de mesaje, în favoarea unui PSD care rămâne unit în bloc (cu Radu Moldovan și Ovidiu Crețu care reușesc să mențină luptele interne sub un oarecare control).

Citiți și:
a01-800x400
Cifor a câștigat Șieul! Vicele a devenit primar și i-a bătut la scor pe toți ceilalți candidați!Caricatură

Ziar de Bistrita