Tursim ca-n Bucovina! Ăsta-i planul lui Dolha pentru Județ după întâlnirea cu Gheorghe Flutur!

 -  -  41077Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean s-a întâlnit cu Gheorghe Flutur pentru a pune în plan un model de dezvoltare turistică în Bistrița – Năsăud, pe model bucovinean.

“Modelul bucovinean de dezvoltare zonală este un exemplu pe care Bistrița-Năsăud se poate plia foarte bine, întrucât județul nostru și județul Suceava au în comun câteva elemente-cheie puternice care stau îndeosebi la baza turismului.

Din câteva discuții purtate cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, omul care a știut să împletească cultura bucovineană cu peisagistica meleagurilor pentru a aduce turismul românesc la un alt nivel, am înțeles care sunt pașii pe care și noi trebuie să-i parcurgem pentru că potențialul pe care îl avem din punct de vedere pitoresc, dar și al culturii și tradițiilor este unul bogat, însă insuficient exploatat.


Concursurile folclorice, promovarea tradițiilor și a gastronomiei, construirea de pensiuni în puncte strategice sunt doar câteva obiective care trebuie dezvoltate într-un mod inteligent și durabil, pentru ca județul nostru să atragă din ce în ce mai mulți turiști.” – susține Stelian Dolha.

Soluție care combină turismul cu educația: tabere pentru copii în întreg județul Bistrița – Năsăud!

Un alt aspect care nu a fost deloc neglijat în județul Suceava este combinația educativă și turistică promovată de taberele pentru copii. Am avut și noi câteva tabere, din care, din păcate, a mai rămas deschisă doar una, la Sângeorz-Băi.


Pentru astfel de proiecte, Gheorghe Flutur este deschis să stabilim un parteneriat care ne poate ghida și prin care ne putem oferi reciproc sprijin în dezvoltarea turistică și culturală a județelor noastre! – a transmis Stelian Dolha.

4 notes
202 views
bookmark icon

3 thoughts on “Tursim ca-n Bucovina! Ăsta-i planul lui Dolha pentru Județ după întâlnirea cu Gheorghe Flutur!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *