“Istenem, Istenem!” UDMR-iștii au renunțat la acțiunea electorală din curtea Spitalului! Maghiarii au vrut să-mpartă măști într-o acțiune cu directorii de etnie: Lazany &Co (Spitalul Județean) și Annabella Muzsi, șefa de la Ambulanță!

 -  -  151341

U.D.M.R a-ncercat o acțiune electorală, de donație măști de protecție! Acțunea trebuia să se desfășoare astăzi, în curtea Spitalului Județean, dar a fost ANULATĂ.

De menționat că etnicii maghiari dețin funcții de conducere la Spitalul Județean: Gabriel Lazany (manager), Gabriela Deak ( director financiar), Szekely Paul Gabriel (director administrativ.)

Annabell Muzsi – Serviciul Județean de Ambulanță.

UDMR-iștii mai au oameni în învățământ: Deak Zoltan,  ( inspector școlar adjunct).

Șeful UDMR Decsei Attila a condus Societatea de Gospodărire a Apelor Bistrița, dar a fost schimbat și înlocuit de Mihai Sărmășan (consilier PNL).

Acțiunea electorală pusă la cale de UDMR-iști, pe BLAT cu ungurii directori din Sănătate (Spital + Ambulanță)!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala Bistrița-Năsăud, vă invită mâine, 14 mai 2020, la ora 15.00, în curtea spitalului, de pe Bulevardul General Grigore Bălan nr. 43, Bistrița, la o acțiune de donație de măști de protecție FFP2 destinate personalului medical.

Donația este făcută de UDMR BN către UPU-SMURD și SAJ BN.

Vor fi prezenți D-l Gabriel Lazany, managerul SJU Bistrița, D-na Annabella Muzsi, managerul SAJ BN, și D-l Décsei Attila, președintele UDMR BN.

Anunțul de ANULARE a evenimentului!

Având în vedere reacțiile unora dintre reprezentanții mass-media, acțiunea programată astăzi, 14 mai 2020, la ora 15.00, în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița – având scop strict umanitar – se anulează, la solicitarea sponsorilor.

UDMR “Nem tudom” pe imagine!

Manevra electorală a fost taxată exagerat, dacă ar fi să luăm în calcul faptul că absolut toți politicienii din Bistrița și-au făcut campanie prin Spital, cu diverse acțiuni! Greșeala de comunicare a fost că UDMR a implicat organizația de partid, în timp ce alți politicieni au mascat campania prin acțiuni de control, verificare, prezentare echipamente etc.

Citiși și:

15 notes
466 views
bookmark icon

15 thoughts on ““Istenem, Istenem!” UDMR-iștii au renunțat la acțiunea electorală din curtea Spitalului! Maghiarii au vrut să-mpartă măști într-o acțiune cu directorii de etnie: Lazany &Co (Spitalul Județean) și Annabella Muzsi, șefa de la Ambulanță!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *