Udrea “de Livezile!” Carmen Haruță se vede primăriță și vrea să-l dejoace pe dansatorul Traian Simionca!

Carmen Haruță a activat în presa locală, după care a fost funcționar public la Consiliul Județean și a ajuns șefă de Cancelarie în mandatul lui Liviu Rusu.

 

 

 

 

 

Când Radu Moldovan a devenit președinte al CJ,  Haruță s-a transferat urgent la Finanțe, după care s-a transferat mai departe, la Fiscul din București. În paralel, Haruță a urmat cursuri de stewardesă și a vrut să activeze-n domeniu, dar se pare că a renunțat la visul său pentru a activa în politică.

Într-un final, Carmen Haruță a aterizat cu picioarele pe pământ și la lansarea candidaților U.N.P.R, domnișoara și-a anunțat candidatura pentru Primăria Livezile. Lansarea candidaților U.N.P.R a avut loc la Hotel Codrișor, iar apariția lui Haruță ș intrarea sa în politică a provocat rumoare în rândul foștilor săi colegi din presă.

 

 

 

 

 

 

Din tagma ziariștilor, un traseu oarecum similar a avut Daniel Suciu, care din jurnalist, a fost promovat de  P.S.D și a ajuns pe rând: funcționar la Prefectură, consilier județean, deputat de Beclean, iar acum candidează pentru Primăria Sângeorz-Băi.

 

 

 

În alegerile locale, Carmen Haruță va lupta cu Traian Simionca, primarul-dansator care a câștigat alegerile din Livezile (2012) împotriva lui Olimpiu Neamț.

 

 

 

 
Comentarii

  • constatare trista

    Cu ce e mai prejos ca si Doris Moldovan, Alina Hetrea sau altele despre care ati scris si sunt prin politica? Toate sunt la fel cu mici diferente

  • Nu fiti rautaciosi cu domnisoara are potential in mai multe domenii

  • Noroc ca are cursul de stewardesa.
    Asa are ocazia sa zboare si pe sol.😂
Caricatură

Ziar de Bistrita