Ultimele noutati

UMOR: Au apărut primele GLUME despre recordul de la Năsăud: “Din pușcărie, Grig Bivolaru…”

“Ziar de Bistrița” vă prezintă cele mai TARI glume după ce județul nostru a înregistrat 2 recorduri mondiale: cei mai mulți oameni îmbrăcați în costum popular și cel mai mare dans-sincron. Secretul: bani publici puși la bătaie (aproximativ 30.000 de euro și un sistem excelent de racolat purtători de haine populare prin intermediul politicului, în principal!

 

1. Președintele Coreei de Nord îl provoacă pe Radu Moldovan: data viitoare să umple stadionul cu liberali! Pariul a fost acceptat iar locurile de pe stadionul Pădureanu s-au epuizat în prima oră de la strigarea prin instituții!

 

646x404

darius

 

 

 

 

 

 

 

2. Crețu promite un gulaș de Cartea Recordurilor și i-a invitat pe toți votanții să-i fie alături. Locuitorii blocurilor sociale din Viișoara au spus că vin dacă le dă mici și bere! Și dacă le asfaltează curtea blocului!

 

gulas-1

tz1

 

 

 

 

 

 

 

3. Ce ți-e și cu fidelitatea asta! Ioan Oltean e supărat că Radu Moldovan i-a furat toate babele de pe colegiu, pe care acesta le confunda când le striga pe nume!

 

ioanoltean

media-149477279838382700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Doris Moldovan a vrut să-i dea clopul cu pană de păun președintelui PNL, Liviu Dragnea (NU e greșeală de literă ). S-a băgat Doina și a spus că ea e singura Pană oficială!

 

basescu nasaud

dragnea nasaud

 

 

 

 

 

 

 

5. Au fost văzute niște cizme umblătoare, care călcau pe urma lui Radu Moldovan. Sursele noastre spun că ar fi vorba de Ioan Turc, dar acesta refuză să dea orice declarații. Zice că Ioan Oltean nu i-a dat încă O.K-ul să vorbească!

 

turc1

radu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Business de familie: Toți purtătorii de costum popular au fost obligați să-și facă analizele medicale! Soția lui Crețu a cumpărat toate fișele tipizate din librării și de o săptămână e închisă în cabinet!

 

cartea recordurilor bistrita12

24-andreea-balan-pfingstfest-1

 

 

 

 

 

 

 

6. Crețu face un împrumut bancar ca să lămurească odată cine face cea mai bună propagandă : el sau Radu Moldovan! Dragnea i-a zis că susține proiectul, care e eligibil prin fondul P.S.C (Pe Spatele Contribuabilului)… așa a proccedat și el cu vila sa.

 

b1averedragnea

646x404

 

 

 

 

 

 

9. Dragoste frățească: județul Bistrța- Năsăud a cerut regionalizarea forțată…. ca să fie una-ntr-una cu Teleormanul! Județul s-ar numi Tel-BN, ( și se va înfrăți cu Compania Tel Drum) 🙂

 

d1

cartea recordurilor bistrita132

 

 

 

 

 

 

 

10. Secretarul PNL, Jenor Beudean e supărat pe omologul său din PSD, Nicu Moldovan! În urma evenimentului de ieri, s-ar putea ca PSD să fuzioneze cu PNL, dar are o problemă de imagine pentru că are o altă părere despre “Figa!” ( din italiană)…

 

jenor8

Nicu-Moldovan-la-Baile-Figa

 

 

 

 

 

 

 

 

11. Deneș e supărat! A văzut 2 bărbați care se țineau de mână în timp ce se legănau purtând costum popular! A fost calmat de Menuț Maximinian care i-a spus că de fapt e vorba de un studiu antropologic!

 

denes

18449352_1479823948748566_5831038881792881118_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12. Din pușcărie, Grig Bivolaru (a NU se confunda cu Grig Rusu, mentorul președintelui CJ) îl felicită pe guru Radu Moldovan care a spălat creiere cu bani publici! No’ asta da mișcare de integrare în prostie ABSOLUTĂ!

 

cartea recordurilor bistrita1

misa

 

 

 

 

 

 

 

 

13. Urmează un nou record mondial, la alegerile interne: cei mai mulți liberali care să strige “Dragnea, președinte! “

 

ludovic_orban_1

busoi-ales-cu-scandal-in-pnl-18568577

download

 

 

 

 

 

 

 

 

14. Liberalii la Năsăud: “oficial suntem 10.000 care horim laolaltă…. dar de fapt noi horim dintotdeauna… odată ne-nvârtim pe dreapta iar la 10 ani schimbăm sensul și ne-nvârtim pe stânga!”

 

turc 0

cartea recordurilor bistrita12

 

 

 

 

 

 

 

15. Am bifat 3 recorduri pe zi! Două oficiale și unul ne-oficial: Colibița e stațiunea cu aerul ca-n Elveția, doar că NU are apă-canal-drumuri-urbanism! Indianul care a consemnat asta în Guiness Book a fost împăiat în cerb și se află în cabana lui Radu Moldovan!

 

cartea recordurilor bistrita117

f00

 
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita