Un angajat al companiei Leoni și un asistent medical de la SJU Bistrița, printre persoanele confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

 -  -  1130


Cinci noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în județul Bistrița-Năsăud. Printre acestea se numără un angajat al companiei Leoni și un asistent medical de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, cu noul caz confirmat în rândul angajaților companiei Leoni, bilanțul îmbolnăvirilor la acest operator economic a ajuns la 11. Dintre acestea, șase persoane au fost declarate vindecate.

De asemenea, în ultimele 24 de ore a mai fost confirmat un caz și în rândul angajaților de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, fiind vorba despre un asistent medical.

La nivel județean, până în prezent, 26 cadre medicale (9 medici, 17 asistenți) și 10 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu coronavirus. Dintre acestea, 27 au fost declarate vindecate.

De la debutul pandemiei și până acum, în Bistrița-Năsăud au fost înregistrat 454 de cazuri de infecții cu noul coronavirus. 42 de persoane și-au pierdut viața până acum și alte 311 au fost declarate vindecate.

0 notes
255 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *