Un atelier-auto din Livezile oferă servicii GRATUITE pentru medicii din prima linie! Doctorii NU plătesc manopera!

 -  -  1118

Un atelier-auto situat în Livezile oferă servicii gratuite pentru medicii din prima linie! UltraSpeed Service repară toate urgențele mecanice, iar medicii NU achită manopera!

Ne dorim să fim alături de medicii bistrițeni și toți cei care luptă în prima linie, împotriva pandemiei de Covid-19. În aceste momente grele pentru noi toți, solidaritatea este cuvântul care primează, iar la atelierul nostru auto Ultraspeed Service, reparăm toate urgențele mecanice din timpul crizei, manopera fiind gratuită pentru cei care luptă în prima linie. Venim noi la dumneavoastră pentru ridicarea și returnarea autoturismului, păstrând toate normele sanitare legale impuse de ordonanțele militare.

Acesta este felul nostru de a le mulțumi celor care își riscă zilnic viața pentru noi. – a transmis Lucian Gîța, managerul atelierului UltraSpeed Service.

ultraspeed ziar de bistrita

Atelierul care oferă servicii gratuite pentru medici este situat pe Str. Caramizilor, nr.569 Livezile, Bistrita-Nasaud. Persoană de contact: Lucian Gîța – 0756.349.845

0 notes
243 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *