Un bărbat a fost arestat după ce a tâlhărit o bătrână din Nimigea de Jos

 -  -  940


Clipe de coșmar pentru o bătrână din localitatea Nimigea de Jos. Aceasta a rămas fără suma de 36.000 și a fost și agresată fizic de un bărbat care ar fi trebuit să îi repare locuința.

Politiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Năsăud, au fostsesizaţi prin apel 112, despre faptul că, persoane necunoscuteau sustras din locuinţa unei femei, în vârsta de 79 ani, suma de 36.000 lei. În urma cercetărilor, a fost stabilit faptul că, un bărbat care efectua lucrări de reparaţii la imobilul persoanei vătămate împreună cu alte 3 persoane, profitând un moment de  lipsa femeii din locuinţă, i-a sustras suma de 36.000 lei. În  momentul în care a fost observat de către aceasta, bărbatul a agresat-o fizic pentru a păstra suma de bani și pentru a-și asigura scăparea”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Năsăud a dispus măsura arestării preventive faţă de acesta, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, pentru o perioadă de 30 zile.

0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *