Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier produs în Coldău

 -  -  984

În această după-masă, polițiștii din Beclean au intervenit ca urmare a producerii unui accident pe DN 17, în localitatea Coldău. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 53 de ani, din Dej.

”În urma verificărilor și măsurătorilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 40 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, pe direcția Dej-Bistrița și care ar fi frânat și astfel ar fi derapat, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o altă autoutilitara care circula din sens opus. În urma impactului, aceasta din urmă a fost proiectată în afara părții carosabile, iar șoferul, un bărbat de 53 de ani, din Dej, a fost rănit”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean.

În urma accidentului, pentru aproximativ 30 de minute, traficul a fost blocat, iar ulterior circulația a fost dirijată.

0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *