Ultimele noutati

Un bărbat de 57 de ani a decedat în Parcul Municipal, după ce un copac a căzut peste el

În Parcul Municipal, un bărbat a fost strivit de un copac în timp ce se afla cu familia la plimbare. Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit la fața locului și l-a găsit pe bărbat în stare extrem de gravă, fiind nevoie de manevre de resuscitare. Medicii au încercat să facă tot ce se poate pentru a îi salva viața, însă în zadar. Bărbatul în vârstă de 57 de ani si-a pierdut viața.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, a declarat că ”victima a decedat în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici. Aceasta avea 57 de ani și era din Bistrița”.

Furtuna din această după-masă a făcut ravagii în Bistrița. Cele câteva minute de vânt puternic și ploaie au fost suficiente pentru a provoca dezastru în special în municipiu. Copaci căzuți, acoperișuri distruse, mașini avariate și, cel mai grav, victime omenești. Acesta este bilanțul din această seară.

Probleme au fost înregistrate în special în zona de nord a orașului, în zona Lama, pe strada Năsăudului, pe strada Sucevei.

FOTO: Arhivă
Caricatură

Ziar de Bistrita