Un bărbat din Budacu de Jos a fost reținut de polițiști după ce și-a lovit fiul cu o secure

 -  -  11282


 

 

Un bărbat din localitatea Budacu de Jos se află în aceste momente în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, polițiștii luând decizia de a îl reține pentru 24 de ore după ce acesta și-ar fi lovit propriul fiu cu o secure.

”La data de 10 noiembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un scandal sesizat prin 112, izbucnit în localitatea Budacu de Jos. La fața locului, în urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani de ani, din localitatea, în timp ce se afla la domiciliu, și-ar fi agresat fiul, lovindu-l cu o secure în zona antebrațului. Fiul, un tânăr de 22 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis împotriva tatălui un ordin de protecție provizoriu. Totodată, față de bărbatul de 47 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă de către polițiști, în cadrul unui dosar penal pentru violență în familie.

 

1 notes
407 views
bookmark icon

One thought on “Un bărbat din Budacu de Jos a fost reținut de polițiști după ce și-a lovit fiul cu o secure

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *