Un bărbat din Cepari a ajuns la spital după ce a intrat cu scuterul într-un cap de pod

 -  -  921


Un bărbat din Cepari a fost rănit în urma unui accident provocat chiar de el pe DN 17C, în localitatea Dumitra. În timp ce se afla pe un scuter, din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul direcției și a intrat într-un cap de pod. Acesta a fost rănit și transportat la spital.

”Conform verificărilor efectuate, un bărbat de 42 de ani, din Cepari, în timp ce se deplasa pe un scuter, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de podeţ, aflat pe partea stângă a sensului său de mers. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit şi transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

Poliţiştii din Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

0 notes
46 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *