Un bărbat din Rebra și un tânăr din Nimigea de Jos s-au ales cu dosare penale. Ce infracțiuni au comis

 -  -  1914


Doi șoferi din județul Bistrița-Năsăud s-au ales, în ultimele 24 de ore, cu dosare penale și sunt cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, primul dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat din localitatea Rebra.

Azi-noapte, în jurul orei 01:40, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 38 de ani, din Rebra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bistrița. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că bărbatul se află sub influența alcoolului. Rezultatul testării a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, șoferul a fost sancționat contravențional și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, un alt dosar penal a fost întocmit în cazul unui tânăr de doar 17 ani din Nimigea de Jos.

”Aseară, 17 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 17 ani, din Nimigea de Jos care conducea o motocicletă, pe Drumul Județean 172, pe raza localității de domiciliu, deși nu avea acest drept. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și continuă cercetările în acest sens.

1 notes
39 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *