Un bărbat din Romuli s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni

 -  -  931


Poliţiştii bistriţeni au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe un sector de drum cu acces interzis, fără să deţină permis de conducere şi aflându-se și sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 6 iulie, poliţiştii Biroului Rutier Bistriţa l-au depistat şi oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 35 de ani, din Romuli, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistriţa, pe un sector de drum pe care accesul este interzis, respectiv pe strada Piaţa Centrală înspre Gheorghe Şincai. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu figurează drept posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

0 notes
56 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *