Un bărbat din Șanț și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul

 -  -  12474Un bărbat în vărstă de 44 de ani, din localitatea Șanț, a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul.

”În această după-masă, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit ca urmare a unei sesizări 112. În urma verificărilor efectuate la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Șanț, în timp ce conducea un tractor pe un drum forestier, în pantă, ar fi pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale – un echipaj de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șanț și Salvamont Bistrița Năsăud. Însă, din nefericire, cu toate eforturile depuse, în urma accidentului, bărbatul a decedat.

”Echipajele medicale au găsit victima în stop cardiorespirator. Din pacate organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate. A fost declarat decesul la locul accidentului”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În cauză urmează a fi dispusă necropsia, iar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă.

FOTO: arhivă

1 notes
1599 views
bookmark icon

One thought on “Un bărbat din Șanț și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net