Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de pe o schelă în albia râului Someș

 -  -  1043


Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de pe o schelă în albia râului Someș, incidentul având loc pe raza localității Rodna.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, care a acordat îngrijiri medicale bărbatului aflat în stare de inconștiență. Însă, din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul acestuia.

”În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției victima se afla în stop cardiorespirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit și polițiștii, care au început cercetările în acest caz și au stabilit că bărbatul, care avea 49 de ani, desfășura activități în regim propriu la o hală, însă s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, ajungând în albia râului Someș.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Secția Prosectura a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

A fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

0 notes
168 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *