Un biciclist a fost accidentat mortal pe DJ 172D, în Măgura Ilvei

 -  -  1205


Un bărbat de circa 70 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe DJ 172D, prin localitatea Măgura Ilvei, a fost accidentat, luni dimineața, mortal de o autoutilitară.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și altul de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost găsită în stop cardiorespirator, iar medicii i-au aplicat protocolul de resuscitare. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar.

”În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul solicitării”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La locul producerii accidentului intervin și polițiștii, aceștia efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului, polițiștii au stabilit că bărbatul care și-a pierdut viața avea 79 de ani. Acesta a fost accidentat de o autoutilitară. Șoferul acesteia și-a continuat deplasarea după accident.

”O autoutilitară condusă de un bărbat de 69 de ani din Măgura Ilvei, în timp ce se deplasa prin localitate pe Drumul Județean 172D, înspre Ilva Mare, a accidentat un biciclist care se deplasa pe același sens de mers. În urma impactului, șoferul autoutilitarei și-a continuat deplasarea. La locul evenimentului polițiștii au identificat victima accidentului, un bărbat de 79 de ani din Măgura Ilvei. În urma intervenției echipajelor medicale și aplicării protocoalelor de resuscitare, din păcate a fost declarat decesul bărbatului”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au depistat la scurt timp în trafic autoutilitara implicată în evenimentul rutier, cât și pe șoferul acesteia.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului s-a constatat că acesta nu se află sub influența alcoolului.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

0 notes
330 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *