Un bloc ANL cu 16 apartamente va fi construit la Năsăud

 -  - 


Un bloc ANL cu 16 apartamente destinate specialiștilor și tinerilor va fi construit în orașul Năsăud, investiția ridicându-se la suma de 5,5 milioane lei, a anunțat primarul Dorin Vlașin.

”Avem o veste bună, încă din primele zile ale noului an: se construiește un nou bloc ANL în orașul nostru! Valoarea totală a investiției se va ridica la aproximativ 5,5 milioane de lei. Chiar dacă se vehiculează de mai mulți ani construirea unui nou bloc de locuințe pentru tineri și specialiști în orașul nostru de către Agenția Națională pentru Locuințe, pașii concreți pentru îndeplinirea acestui obiectiv s-au făcut în ultimele săptămâni. Cererea noastră către ANL s-a concretizat prin propunerea construcției unui bloc de locuințe cu 16 apartamente, locuințe destinate specialiștilor și tinerilor. Viitoarea construcție va fi făcută pe Strada Bistriței pe amplasamentul fostei școli din Tradam. În vederea realizării lucrărilor de execuție, terenul va fi dat în folosință gratuită Agenției Naționale pentru Locuințe, pe durata lucrărilor și până la recepția obiectivului”, a anunțat primarul Dorin Vlașin.

Proiectul propus de echipa Primăriei Năsăud a primit avizul favorabil din partea comisiei tehnico-economice a Agenției Naționale pentru Locuințe, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă vor începe procedurile de predare a terenului, proiectarea noii clădiri și execuția construcției.

”Derularea procedurii de proiectare și execuție este în sarcina ANL, pe când noi avem obligația de a ne asigura că toate utilitățile sunt disponibile pe teren, de a construi un nou pod de acces și de a regulariza valea cu care se învecinează locația viitorului bloc ANL”, a adăugat Dorin Vlașin.

12 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.