Un bloc cu 12 unități locative se va construi la Beclean

 -  -  4527 

 

Primăria orașului Beclean a lansat procedura de licitație publică în vederea construirii unui bloc de locuințe sociale, cu regim de înălțime P+3E și 12 unități locative.

Blocul va fi construit pe locul unui fost punct termic de pe strada Dobrogeanu Gherea din orașul Beclean, finanțarea fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Investiția finanțată prin PNDL se ridică la 2,5 milioane de lei.

Contractul scos la licitație de Primăria Beclean prevede atât proiectarea, cât și execuția propriu-zisă a lucrărilor, termenul de finalizare fiind de 12 luni de la data semnării contractului, din care o lună pentru proiectare și 11 pentru execuție.

Proiectul prevede ca pe lângă amenajarea celor 12 apartamente să fie amenajate și spații carosabile, trotuare, locuri de parcare, spații verzi și alei pietonale.

După finalizarea investiției, cele 12 unități locative vor fi repartizate în baza cererilor depuse la compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei Beclean.

4 bookmark
0 notes
252 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.