Un BMW a intrat într-un stâlp, pe Valea Ghinzii! Trafic blocat timp de 1 oră! Poliția Locală și Poliția Rutieră au absentat din schema de fluidizare!

 -  -  31379


Un BMW care cobora Valea Ghinzii a intrat într-un stâlp, care în urma impactului a fost doborât! Echipajele SMURD sosite la fața locului au constatat că în mașină NU au fost victime încarcerate, iar BMW-ul seria 3 avea partea din față distrusă!
Accidentul a avut loc în jurul orelor 18.30.

 

Poliția Rutieră și Locală NU au fluidizat traficul, opearțiune obligatorie în astfel de cazuri!

Traficul a fost blocat timp de 1 oră iar, echipajele de Poliție Rutieră și Poliție Locală au fost absente din schema de fluidizare. Mașinile de transport în comun sau persoanele care circulau pe ruta Valea Ghinzii – Bistrița au fost blocate în trafic din pricina aceestui accident. Dacă echipajele de poliție se mobilizau NU se crea ambuteiajul, mai ales că exista variantă de fluidizare, pe ruta: Valea Ghinzii – Lac –  Poligon – Unirea.

Valea Ghinzii, o stradă periculoasă pentru pietoni, dar și pentru șoferi! 

Valea Ghinzii este o zonă periculoasă și frecvent au loc accidente rutiere, cu toate că de curând s-au ampasat limitatoare de viteză. De asemenea, pietonii sunt expuși accidentelor deoarece pe anumite porțiuni NU există trotuare iar administrația locală NU a luat niciun fel de măsuri, deși există o serie de solicitări în acest sens!

3 bookmark
1 notes
104 views
bookmark icon

One thought on “Un BMW a intrat într-un stâlp, pe Valea Ghinzii! Trafic blocat timp de 1 oră! Poliția Locală și Poliția Rutieră au absentat din schema de fluidizare!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.