Eveniment

Un botoșănean a furat dintr-un local din Mureșenii Bârgăului suma de 1.300 de lei

 -  - 


Un tânăr din județul Botoșani este cercetat pentru că a furat suma de 1.300 de lei dintr-un local din Mureșenii Bârgăului, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

”Sâmbătă seara, un tânăr de 24 de ani care se afla într-un restaurant din localitatea Mureșenii Bârgăului, după terminarea consumației, a profitat de un moment de neatenție al ospătarei și s-a deplasat la tejghea, de unde a sustras suma de 1.300 lei, aflați sub tastatura unui calculator. Apoi, s-a așezat din nou la masă liniștit. În momentul în care ospătărița a observat că banii lipsesc, a apelat la sprijinul jandarmilor. La fața locului a intervenit imediat o patrulă a Jandarmeriei Montane din Piatra-Fântânele, care a depistat făptuitorul în persoana tânărului menționat, care a recunoscut faptul că a sustras suma de bani, profitând de neatenția personalului”, a precizat Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, acte care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

159 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.