Un candidat din Bistrița-Năsăud – printre cei 5 din țară care au trecut de proba scrisă a concursului pentru șefia caselor de asigurări de sănătate

 -  -  11187


Doar 5 candidaţi la concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori de case de asigurări de sănătate au trecut de proba scrisă, 28 au fost respinşi iar 21 – absenţi, arată un document publicat pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Printre cei 5 se numără și un candidat din Bistrița-Năsăud.

Punctajele celor admişi au variat între 70,10 puncte şi 93,30 de puncte, iar cel mai mic punctaj obţinut la această etapă a concursului a fost de 11,30.

Potrivit regulamentului, au fost declaraţi admişi la următoarea probă a interviului cei care au obţinut peste 70 de puncte.

În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, la concursul pentru postul de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate și-au depus dosarele patru candidați, dintre care unul a fost respins. Ceilalți trei au fost admiși și au susținut proba scrisă. În urma acesteia, doar unul din cei trei candidați a obținut peste 70 de puncte și a fost declarat admis, fiind vorba despre Szekely Vilhelm –  director executiv Relații Contractuale în cadrul CJAS Bistrița-Năsăud. Ceilalți doi candidați au luat la proba scrisă 54,30 și 48,95 puncte.

Candidații nemulțumiți de rezultate pot depune contestaţii până duminică, 10 mai.

Miercuri, 12 mai, cei cinci candidați din întreaga țară care au fost declarați admiși la proba scrisă a concursului vor participa la proba interviului, care va fi organizată la sediul CNAS din Capitală.

La nivel național, la concursul pentru şefia caselor de asigurări de sănătate au fost depuse 60 de dosare, dintre care 54 au fost admise și 33 dintre cei 54 de candidați admiși s-au prezentat pentru a susține proba scrisă.

1 notes
312 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *