Un copil de 12 ani a dispărut de acasă, din Bistrița. Familia și polițiștii îl caută

 -  -  1541


Un minor în vârstă de 12 ani a dispărut de la domiciliu, de pe Aleea Șoimilor din Bistrița. Familia acestuia a solicitat sprijinul polițiștilor.

”Sâmbătă, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ieri, 26 februarie, în jurul orei 10:00, VARGA CLAUDIU, în vârstă de 12 ani, a părăsit domiciliul și nu mai este de găsit. Semnalente: înălțime 155 cm, 40 kg, ochi căprui, par negru tuns scurt. La momentul plecării, acesta purta o căciulă gri cu înscriptia tik tok, bluză cu glugă albastră cu un crocodil de culoare galben, blugi albastru închis, teneși albi cu dungi roșii cu albastru”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau patrule de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

În vederea localizării și depistării minorului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea acestuia la nivel național. Totodată, au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

ACTUALIZARE

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud informează că minorul a fost găsit.

0 notes
666 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *