Un copilaș de 6 ani a DECEDAT după ce a fost lovit de o mașină, la Sângeorz-Băi!

 -  -  1640


Tragedie înainte de Crăciun în Sângeorz-Băi, unde un copil de 6 ani a decedat după ce a fost accidentat de un autoturism.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, copilașul ar fi pătruns pe partea carosabilă, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Sângeorz-Băi.

La fața locului a intervenit un echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, precum și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, în sprijin fiind solicitat și elicopterul SMURD. Din nefericire, în urma impactului minorul și-a pierdut viața.

”Echipajul de prim ajutor a preluat băiețelul inconștient și a început evacuarea spre echipajul de terapie intensivă SMURD. Între localitățile Ilva Mica și Sângeorz-Băi, băiețelul, care prezenta politraumatisme craniene și faciale, a intrat in stop cardiorespirator. Au ajuns echipajul cu medic de pe terapia intensivă SMURD și echipajul cu medic care încadrează elicopterul SMURD. Elicopterul a aterizat pe DN 17D pentru a permite echipajului să ajungă rapid. Din păcate, organismul băiețelului nu a răspunsul manevrelor protocolului de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul întâlnirii echipajelor alocate”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

0 notes
765 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *