Un fost adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a intrat în politică. Este preşedinte executiv al UNPR B-N!

 -  -  1426


Un fost adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, comisarul șef în rezervă Constantin Alexandru Bogdan, a intrat în politică, devenind președinte executiv al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) filiala Bistrița-Năsăud.

”UNPR se reorganizează la nivel naţional şi local şi se află în plin proces de pregătire pentru alegerile europarlamentare. Partidul îşi propune să se prezinte onorabil la alegerile pentru Parlamentul European, să aibă pe listă oameni cu experienţă care îşi iubesc şi îşi respectă ţara şi să obţină un rezultat bun. Alegerile de anul viitor, sunt, de asemenea, în centrul preocupărilor partidului, ţintele fiind deja stabilite: 10% la locale şi 10% la parlamentare”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR.

În această perioadă, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, se deplasează în teritoriu, la organizaţiile judeţene şi participă la reuniunile în cadrul cărora sunt adoptate o serie de măsuri pentru optimizarea activităţii organizaţiilor judeţene, municipale şi locale, pentru creşterea numărului de membri, dar şi pentru identificarea şi desemnarea celor mai potriviţi lideri pentru fiecare structură.

”În ultimele luni, peste 50.000 de persoane au semnat adeziuni la UNPR. Cei mai mulţi dintre noii membri sunt militari şi poliţişti în rezervă. Unii dintre aceştia au fost deja desemnaţi în funcţii de conducere, la nivel naţional şi la nivelul organizaţiilor judeţene şi municipale” se mai arată în comunicatul de presă al UNPR. Printre aceştia se numără şi comisarul șef Constantin Alexandru Bogdan, care din anul 2017 este în pensie.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că partidul a stabilit să acţioneze în direcţia refacerii numărului de membri pe care UNPR îl înregistra în 2015, subliniind faptul că mulţi dintre cei care au ieşit din politică după demisia sa, au decis să revină acum la UNPR: “În 2015, UNPR avea peste 500.000 de membri şi 12% în sondaje, iar eu aveam 32 de procente încredere. Acest lucru a deranjat şi ştim cu toţii ce a urmat – mi s-au construit dosare politice pentru a fi eliminaţi, eu şi partidul, de pe scena politică. Am revenit, am încredere că vom reuşi să revenim şi îi chem alături de mine pe toţi colegii care au plecat şi pe toţi patrioţii români. Imnul UNPR este “Noi suntem români!” Noi credem cu tărie în simbolistica acestui imn şi îl considerăm cel mai potrivit pentru partidul nostru. Pe sigla partidului nostru este scris: Dumnezeu, Onoare, Patrie. Credem în Dumnezeu, suntem oameni de Onoare şi ne iubim Patria Este nevoie de UNPR! ” a transmis Oprea.

 

0 notes
551 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *