Un fost punct termic din Beclean va fi demolat. Ce se va construi în locul acestuia?

 -  -  11409


Miercuri dimineața, la Beclean vor începe lucrările de demolare a unui fost punct termic din oraș. Clădirea, aflată în stadiu avansat de degradare, va fi dărâmată, în locul ei urmând să fie construit un bloc social cu 12 apartamente. 

Contractul privind execuția lucrărilor la noul bloc social a fost semnat la începutul acestui an, iar compania care le va executa va începe de mâine activitatea. Primăria Beclean precizează că lucrările vor începe prin demolarea fostului punct termic, astfel că riveranii sunt rugați să nu parcheze în zonă, pentru a permite utilajelor să își desfășoare în condiții normale activitatea.

În ceea ce privește blocul social care va fi construit pe locul fostului punct termic de pe strada Dobrogeanu Gherea, finanțarea este asigurată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Investiția finanțată prin PNDL se ridică la 2,5 milioane de lei.

Blocul social va avea 12 unități locative și, în plus, proiectul prevede și amenajarea spațiilor carosabile, trotuarelor, locurilor de parcare, spațiilor verzi și a aleilor pietonale.

FOTO: Știri din Beclean

914260cookie-checkUn fost punct termic din Beclean va fi demolat. Ce se va construi în locul acestuia?
1 notes
534 views
bookmark icon

One thought on “Un fost punct termic din Beclean va fi demolat. Ce se va construi în locul acestuia?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.