Un minor aflat la volanul unui autoturism a fugit de polițiști

 -  -  1051


Un minor din Șieu este cercetat de oamenii legii într-un dosar penal care vizează săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, la finele săptămânii trecute, tânărul ar fi condus un autoturism și nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor.

”La data de 28 mai, după ora 23:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Drumul Județean 173 C, pe raza localității Budacu de Jos. Au efectuat un semnal de oprire a unui autoturism, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului folosind semnalele luminoase și acustice, însă acesta a refuzat să oprească. În urma verificărilor desfășurate de către polițiști, a fost identificat șoferul care la data de 28 mai ar fi condus autoturismul, respectiv un tânăr de 17 ani din localitatea Șieu, acesta recunoscând totodată fapta comisă. S-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările în acest caz.

0 notes
176 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *