Un moped și un autoturism, implicate într-un accident produs pe o stradă din Bistrița

 -  -  981Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat din Bistrița care a fost implicat într-un accident rutier produs pe strada Busuiocului din muncipiu. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducerea unui vehicul înmatriculat și cu număr de înmatriculare fals.

”Astăzi, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier în care au fost implicate un moped și un autoturism. Conform verificărilor efectuate, un bărbat de 33 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un moped pe raza municipiului, pe strada Busuiocului înspre Subcetate, din cauza neatenției, a intrat în coliziune cu un autoturism care era oprit pe aceeași bandă de mers. În urma accidentului, bărbatul de 33 de ani a fost rănit. Atât el, cât și conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, din Dumitra, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că mopedul are atribuit un număr fals, acesta nefiind neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

0 notes
106 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *