Un nou caz de COVID-19 la Beclean. Primarul face apel la locuitorii orașului

 -  -  1281


După cele două cazuri de COVID-19 confirmate în cartierul Beclenuț, o altă persoană din Beclean, care locuiește pe o stradă aglomerată din oraș, a fost diagnosticată cu aceeași boală, a anunțat primarul Nicolae Moldovan.

Dragi cetățeni, cu părere de rău nu putem da încă vestea mult așteptată de relaxare după starea de alertă întrucât este confirmată pozitiv o persoană care locuiește pe o stradă aglomerată, strada Obor din Beclean”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan.

Dată fiind această situație, primarul face apel la cetățeni să respecte toate măsurile impuse de autorități.

”Rog toate familiile să ia în serios și cu multă responsabilitate sfaturile autorităților în privința izolării și a distanțării sociale, să își acopere gura și nasul atunci când interacționează cu alte persoane și mai ales în spații publice închise. Trebuie să fim cu toții atenți cu sănătatea noastră și a celor din jurul nostru”, a mai adăugat Nicolae Moldovan.

Până în prezent, în Bistrița-Năsăud au fost înregsitrate 328 de cazuri de COVID-19, 222 dintre pacienți fiind declarați vindecați. De asemenea, 27 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Dragi cetățeni, cu părere de rău nu putem da încă vestea mult așteptată de relaxare după starea de alertă întrucât este…

Publicată de Nicolae Moldovan pe Joi, 28 mai 2020
0 notes
406 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *