Un nou caz diagnosticat cu COVID-19, în Bistrița-Năsăud

 -  -  3193Cu toate că autorităților din Bistrița-Năsăud li s-a interzis să comunice date cu privire la cazurile confirmate de infecție cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului a fost înregistrat un nou astfel de caz, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani din Năsăud.

Rezultatul probelor prelevate de la acest tânăr a sosit astăzi de la Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, acesta fiind pozitiv.

Potrivit viceprimarului din orașul Năsăud, Dorin Vlașin, tânărul are 19 ani și este considerat contact al primului caz diagnosticat cu COVID-19 la nivelul județului. ”Este fratele bărbatului de 32 de ani din Năsăud, în cazul căruia prezența coronavirusului s-a confrmat la data de 17 martie”, ne-a declarat viceprimarul Dorin Vlașin. Despre acest caz Ziar de Bistrița a scris AICI.

La fel ca fratele său, persoana diagnosticată marți a revenit din Italia, însă a respectat măsurile impuse de autorități și a stat izolată.

Viceprimarul a completat că pacientul este asimptomatic și că a fost transferat deja la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

În ceea ce îl privește pe bărbatul de 32 de ani diagnosticat cu COVID-19, starea sa este bună. Acesta este în continuare internat la unitatea medicală din Cluj-Napoca și, potrivit viceprimarului, ar putea fi externat săptămâna viitoare, însă, după externare, va mai rămâne 14 zile în izolare.

Până acum, 5 persoane din Bistrița-Năsăud au fost diagnosticate cu COVID-19.

0 notes
2318 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *