Un nou magazin se deschide în incinta galeriei comerciale de lângă Selgros

 -  -  2449


Sportisimo, retailerul de top axat pe articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte, inaugurează pe 26 octombrie un magazin în Bistrita Retail Park” anunță reprezentanții galeriei de pe Calea Moldovei, nr. 13, de lângă Selgros.

În magazinele Sportisimo găsiți tot ce aveți nevoie pentru sport și activitățile din timpul liber. Puteți alege din oferta completă de schiuri, echipamente de schi, accesorii pentru fotbal, sporturi de sală sau cele cu rachetă, alergare sau fitness. Magazinele Sportisimo mai oferă tot ce aveți nevoie pentru ciclism, role, drumeții, sporturi de apă, benzi de alergare, aparate pentru tonifierea mușchilor, îmbrăcăminte, accesorii pentru timpul liber și multe altele.

”Echipăm din cap până în picioare și cel mai mic sportiv indiferent de sport sau vreme. În oferta noastră punem la dispoziție branduri de renume precum Nike, Adidas, Umbro, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Burton, Spyder, Salewa, Rollerblade, Scott, Olpran, Fila, K2, Wilson, Columbia, Coleman, Hally Hanson, Merrell, Kappa, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Loap, Etape etc” arată compania, pe pagina oficială de internet.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri posibilitatea de a găsi rapid produsul dorit, fără a pierde prea mult timp și asta atât în e-shop, cât și în magazine. De aceea în magazine produsele sunt expuse în așa fel, încât să fie cât mai vizibile pentru a facilita orientarea” mai precizează reprezentanții Sportisimo.

Lanțul de magazine constă în 86 în Cehia și 28 în Slovacia. În 2017, în România au fost inaugurate 7 magazine.

În ceea ce privește deschiderea magazinului Decathlon de lângă Sportisimo, reprezentanții acestei companii nu au stabilit pentru moment nicio dată oficială, motivând că ”din păcate problemele apărute nu țin de noi”. 

FOTO: Facebook – Sportisimo

2 bookmark
0 notes
174 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.