Un nou magazin se va deschide în galeria comercială B1 Retail Park. Inaugurarea este programată pe 28 noiembrie

 -  -  5398


Retailerul german KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, va deschide un magazin și în Bistrița, în galeria comercială B1 Retail Park, de pe strada Calea Moldovei, lângă Kaufland. Noul magazin va funcționa într-o clădire nouă, construită în apropierea galeriei comerciale.

Potrivit informațiilor postate pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, compania arată că deschiderea magazinului din Bistrița este programată pe data de 28 noiembrie.

KiK oferă o gamă diversificată de produse pentru întreaga familie, de la obiecte vestimentare pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori.

Inaugurarea primului magazin KiK din România a avut loc pe data de 21 septembrie, la Oradea, în mai puțin de două luni fiind deschise magazine și la Sighetu Marmaţiei, Botoşani, Piatra Neamţ, Brăila și Mioveni. La inaugurarea acestor magazine, clienții au avut parte și de oferte speciale. Au beneficiat de 10% reducere la toate produsele și s-au putut bucura de multe alte premii și surprize.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată și de articole non-food.

Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România.

Compania țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

FOTO: Facebook – KiK România

5 bookmark
0 notes
123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.