Un nou post de ȘOFER autosanitară, vacant la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Vezi care e salariul net!

 -  -  1153


Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud organizează, în perioada cuprinsă între 6 decembrie 2017 și 12 ianuarie 2018, un nou concurs pentru ocuparea unui post vacant în cadrul instituției.

Este vorba despre un post de șofer autosanitară II în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat pentru Staţia Centrală Bistrița.

Potrivit datelor publicate de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud în luna septembrie, salariul net al unui șofer autosanitară II se situează între 2.500 de lei și 3.400 de lei, în funcție de gradație.

Angajarea pe postul vacant se va face pe perioadă nedeterminată, iar concursul va consta în trei probe. După etapa de selecție a dosarelor, candidații vor susține o probă scrisă, una practică și un interviu.

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții: să aibă minim 12 clase absolvite cu diplomă de Bacalaureat, să dețină permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C.

De asemenea, candidații trebuie să dețină o diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier acreditat prin ordin al ministrului Sănătăţii și minim 3 ani vechime ca şofer/conducător auto profesionist (demonstrabil pe carte de muncă sau similar şi permis de conducere categoria C de 3 ani) impliniţi la data depunerii dosarului de concurs.

Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 13 – 28 decembrie 2017, după care vor fi studiate și se vor selecta cele care îndeplinesc toate criteriile impuse. Lista candidaților selectați va fi afișată în data de 29 decembrie, iar probele scrise și practice se vor susține în 5 ianuarie 2018. Interviul va fi susținut pe 10 ianuarie 2018, iar rezultatele finale se vor afișa pe 12 ianuarie 2018.

Dosarele de concurs se depun la Sediul Central al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud de pe strada Ghinzii, numărul 26A. Mai multe informații se pot obține și la numărul de telefon 0263/217 055.

0 notes
278 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *