Un număr de 180 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de la Lechința

 -  -  1009


Prima activitate de vaccinare împotriva COVID-19 desfășurată în județul Bistrița-Năsăud de către echipa mobilă de la Spitalul Militar Cluj a adunat un număr de 180 de persoane.

Campania s-a desfășurat în localitatea Lechința, pe parcursul zilei de sâmbătă, celor 180 de persoane fiindu-le administrat vaccinul Moderna.

Peste 28 de zile, campania va fi reluată pentru administrarea rapelului.

Este important să continuăm lupta împotriva pandemiei, prin intensificarea campaniei de vaccinare, făcând imunizarea mai accesibilă în mediul rural, preponderent în județul nostru”, a spus prefectul Stelian Dolha.

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a mulțumit tuturor celor implicați în această acțiune.

”Mulțumim și de data aceasta tuturor celor implicați: echipei medicale, Primăriei Lechința și Direcției de Sănătate Publică! Vă mulțumim că ați ales să vă imunizați! Doar împreună reușim”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

De asemenea, pe parcursul zilei de duminică, în orașul Sângeorz-Băi va avea loc o campanie de vaccinare de tip drive-through.

Totodată, echipa din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița va derula o acțiunea de vaccinare în cartierul Ghinda al municipiului Bistrița.

0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *