Din Bistrita

Un patinoar cu gheaţă artificială va funcționa iarna aceasta în fața Palatului Culturii din Bistrița

 -  - 


Un patinoar cu gheață artificială va fi amenajat și în acest sezon rece la Bistrița, în parcarea din fața Palatului Culturii. Pe perioada în care acest patinoar va funcționa, cel sintetic, achiziționat de municipalitate și montat recent în parcarea Hotelului Metropolis, nu va putea fi utilizat. 

Patinoarul sintetic amplasat în Parcul Municipal va fi inaugurat imediat ce toate condiţiile vor fi îndeplinite. În acelaşi timp, un operator din municipiul Bistrița amplasează patinoarul cu gheață artificială în faţa Palatului Culturii. Pe perioada în care patinoarul cu gheaţă artiticială va funcţiona, nu va funcţiona celălalt pentru că nu are niciun  sens să le ţinem pe amândouă în funcţiune. Patinoarul sintetic reprezintă o soluţie pentru toate sezoanele, dar pentru cele câteva săptămâni de iarnă în care poate funcţiona patinoarul artificial eu cred că este suficient patinoarul cu gheaţă artificială„, a declarat primarul loan Turc într-o conferinţă de presă.

Acest patinoar a fost achiziționat anul trecut de către municipalitate, investiția ridicându-se la aproximativ 600.000 de lei, bani asigurați din bugetul local.

Patinoarul are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, similară cu cea de la Cârța, județul Harghita, pe care se antrenează echipa națională de hochei și unde funcționează o academie de hochei.

236 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.