Un profesor de la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” din Maieru a decedat la numai 35 de ani

Un profesor de la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” din Maieru a decedat la vârsta de doar 35 de ani. Este vorba despre profesorul Toni Bîrta, care a română și franceză la această unitate de învățământ.

Anunțul cu privire la decesul tânărului profesor a fost făcut de conducerea Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” din Maieru, care a transmis un mesaj:

”Drum lin, domnule profesor! Căci moarte nu există/ Și ce numești tu moarte/ E-o viață altfel scrisă/ În sfânta firii carte” (Mihai Eminescu). De astăzi, colegul nostru, Toni Bîrta, a plecat, mult prea devreme, să predea îngerilor, operele literaturii române și franceze, pe care până acum le-a transmis sutelor de elevi din școala lui Liviu Rebreanu, cu jovialitatea, conștiinciozitatea și energia lui. În aceste clipe de adâncă tristețe, privim cu neputință la pierderea unui coleg mult iubit și apreciat, care și-a împărtășit dragostea față de copii și de limba română cu entuziasm nemăsurat. Cu regret, ne despărțim de un coleg și un prieten drag, dar amintirea lui va rămâne mereu vie în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Rămas bun, domnule profesor!”, a transmis conducerea liceului.

Întreaga lume mărturisește că ai fost un profesor bun, dar eu pot să mărturisesc că ai fost și un frate extraordinar. Nu cred că pot sa îmi iau rămas bun de la tine Toni dragă, pentru că și de acum înainte vei fii tot fratele meu și Dumnezeu ne va ține aproape! Îți mulțumesc ca m-ai iubit atât pe mine, cât și întreaga noastră familie mai mult decât pe tine și asta ne-ai demonstrat până în ultima clipa a vieții tale. Te iubim și vei rămâne pentru totdeauna cel mai bun frate! Dumnezeu să te învrednicescă de darurile sale, iar suferința din viața aceasta să îți fie spre mântuire! Te iubesc, frate bun!”,  a scris pe Facebook și fratele tânărului profesor, Aurel Bîrta.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *