Administratie

Un skatepark a fost amenajat în orașul Năsăud

 -  - 


Vocea tinerilor din Năsăud s-a făcut auzită și un skatepark a fost amenajat în oraș, a anunțat primarul Dorin Vlașin.

Avem o veste bună pentru toți copiii din orașul nostru și din împrejurimi: avem skatepark! Modulele au fost instalate sub stricta supraveghere a beneficiarilor, care abia așteptau să plece muncitorii pentru a se bucura de ultima investiție a Primăriei. Adolescenții s-au făcut auziți prin intermediul aplicației CityHealth unde au strâns peste 170 de voturi la sesizarea prin care cereau Primăriei să ia dorința lor în considerare. Chiar dacă lucrurile se mișcă mai lent decât ne dorim noi, este important ca toți năsăudenii să conștientizeze că nevoile lor și ale orașului sunt auzite, atât de către mine cât și de către întreaga echipă a Primăriei. Am spus-o de la începutul mandatului, ne dăm toată silința să transformăm Năsăudul în orașul din care să nu mai plece nimeni, dar acesta este un proiect de durată și nu se poate realiza fără ajutorul dumneavoastră”, a precizat primarul Dorin Vlașin.

Acesta i-a dat exemplu pe câțiva copilași care, în timp ce așteptau finalizarea operațiunii de montare a pistelor, au ecologizat toată baza sportivă, după care au promis că vor avea grijă de skatepark-ul lor.

Haideți să facem și noi la fel cu orășelul nostru frumos! Doar împreună, cu solidaritate, răbdare și implicare, creștem comunitatea și transformăm orașul”, a mai adăugat Dorin Vlașin.

26 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.