Un șofer băut a provocat un accident rutier în Bistrița

 -  -  947


Un bărbat din Bistrița este cercetat de polițiști după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier pe o stradă din Bistrița. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe raza municipiului Bistrița și soldat cu avarii. La fața locului, în urma primelor verificări, a reieșit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Dumitrei Vechi, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alt autoturism pe care l-ar fi acroșat astfel, provocându-i avarii”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de  0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat și negativ în cazul celuilalt conducător auto.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

0 notes
72 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *