Un șofer băut și fără permis s-a izbit cu mașina de un copac. Atât el, cât și fratele său minor au ajuns la spital

 -  -  21340


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr care s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și consumase și băuturi alcoolice. Într-o curbă, șoferul nu a mai putut controla mașina și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

”Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier, în această după-masă, pe drumul județean 154, la intrare în localitatea Șieuț, un tânăr de 23 de ani, din Recea Cristur care conducea un autoturism dinspre localitatea Șieu, a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tânărul de 23 de ani și fratele lui de 8 ani, pasager, au fost răniți și transportați la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Oamenii legii efectuează cercetări pentru conducere cu alcoolemie, fără permis și vătămare corporală din culpă.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

2 notes
465 views
bookmark icon

2 thoughts on “Un șofer băut și fără permis s-a izbit cu mașina de un copac. Atât el, cât și fratele său minor au ajuns la spital

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *