Un șofer din Bistrița-Năsăud a provocat un accident rutier în județul Sibiu

 -  -  1645


Un șofer în vârstă de 42 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care se afla la volanul unei autoutilitare, a provocat un accident rutier pe raza județului Sibiu, la ieșire de pe autostrada A1 spre Agnita, DJ 106.

Accidentul s-a soldat cu cinci victime. La fața locului au intervenit 3 ambulanțe SMURD, dintre care una de transport victime multiple. În urma intervenției, echipajele medicale au preluat 4 bărbați și o femeie.

Victimele, cu vârste cuprinse între 20 și 50 ani, erau conștiente și prezentau multiple contuzii. Acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, potrivit Inspectoratului de Poliție Sibiu. Victimele se aflau într-o maşină care a fost proiectată de autoutilitară într-un TIR.

“Intersecţie DJ 106, Sibiu – Agnita cu breteaua de coborâre de pe A1, accident rutier pe fondul neacordării de prioritate auto. Un şofer în vârstă de 42 de ani, din Bistriţa-Năsăud, la volanul unei autoutilitare, a pătruns pe DJ de pe bretea fără să acorde prioritate şi a intrat in coliziune cu un turism pe care l-a proiectat într-un ansamblu TIR oprit în vederea efectuării virajului la stânga. Cinci victime, adulţi, transportate la spital, toţi ocupanţi ai turismului. Trafic îngreunat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

FOTO: IPJ Sibiu

0 notes
770 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *