Asistență medicală acordată unui tânăr care ar fi căzut într-un bazin de captare a apei

 -  -  11096


Un tânăr de 29 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Acesta a suferit un șoc hipotermic după ce ar fi căzut într-un bazin de captare a apei.

Incidentul s-a produs pe strada Burgului din municipiul Bistrița, la fața locului intervenind un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Tânărul a reușit să iasă singur din bazin, înainte ca echipajul medical să ajungă la fața locului.

”Pacientul era conștient, dar hipotermic. I s-a acordat asistență medicală și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Uregnță Bistrița pentru investigații și tratament”, a declarat dr. Annabella Muzsi – managerul SAJ Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au intervenit și ei la fața locului și au stabilit că tânărul nu ar fi căzut în apă, ci ar fi sărit voluntar.

”În această dimineață, polițiștii au intervenit ca urmare a unui apel 112 prin care era sesizat faptul că o persoană a căzut într-un lac cu o adâncime de aproximativ 4m. La fața locului a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din Bistrița. Acesta ar fi sărit voluntar într-un lac de colectare a apei, din municipiul Bistrița. A fost scos de polițiști și pompieri și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

1 notes
221 views
bookmark icon

One thought on “Asistență medicală acordată unui tânăr care ar fi căzut într-un bazin de captare a apei

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *